top of page

Soms klikt het zo goed!

Zo gaaf dit! Per 1 maart 2021 ben ik bij een van mijn leukste klanten, ThemaTeam, 24 uur per week aan het werk als grafisch vormgever. Als de klik er is komen dit soort toffe samenwerkingen tot bloei.

ThemaTeam in het kort:

Met moderne communicatiemiddelen wordt het ons steeds makkelijker gemaakt om te kunnen werken en communiceren. Overal en op ieder tijdstip. Op kantoor, thuis én onderweg. Wat als je besluit om te digitaliseren en deze middelen in te voeren in jouw organisatie? Hoe integreer je deze en hoe creëer je draagvlak? Het zijn actuele vraagstukken in een wereld vol innovaties. Innovaties die ons helpen om (nog) slimmer samen te werken en die ons persoonlijke voordelen opleveren.


Een enthousiast team staat voor je klaar om jouw gebruikersadoptie-traject tot een succes te brengen! Klaar om een prettige en motiverende werkomgeving te realiseren waarin iedereen binnen zijn/haar vermogen optimaal leert, efficiënter werkt en plezier heeft.


Met ruim 15 jaar ervaring in verandertrajecten weten wij de brug te slaan tussen visie, ICT faciliteiten en de interne organisatie. Meerdere projecten rondom nieuwe manieren van werken en communiceren binnen zowel de zakelijke dienstverlening als bij diverse overheden worden naar volle tevredenheid bediend.Kommentarer


bottom of page